Szelektívhulladék-gyűjtő edényzet

Szeptember 30-tól lép életbe az ún. kétkukás rendszer, az új hulladékgyűjtő edények jövőhéttől vehetőek át a Városháza parkolójában.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy városunkban az eddigi zsákos szelektívhulladék-begyűjtési rendszer 2019. szeptember 30-tól megváltozik. Az ún. kétkukás rendszer bevezetésével, a zsákok helyett az Önkormányzat és a VERTIKÁL Zrt. ingatlanonként 1 db 120 l-es hulladékgyűjtő edényt biztosít ingyenesen a törökbálinti ingatlanok tulajdonosai részére.

A szelektív hulladék (műanyag, papír, fém, Tetra-pack) gyűjtésére szolgáló hulladékgyűjtő edényzet 2019. augusztus 8. napjától 2019. szeptember 10. napjáig (munkanapokon 11.00 és 19.00 óra között) vehető át a Városháza (Törökbálint, Munkácsy M. u. 79.) parkolójában.

A szelektívhulladék-gyűjtő edényzet ingyenes átadásával egyidejűleg a szerződött ügyfél adatainak egyeztetésére is sor kerül. Amennyiben nincs lehetőségük a díjmentesen biztosított gyűjtőedény elszállítására, azt az adategyeztetés során, személyesen tudják jelezni és az Önkormányzat segítséget nyújt.