KisEcset tábor I. Törökbálinton – Jún.17.-től

2019. június 17. 09.00- jún. 21., 16:30

Különleges élménytábor, önfeledt alkotás és felejthetetlen kaland!
Ezt tűztük ki célul 2019-ben is a KiSECSET táborokra (a második turnus július elsején indul!), hiszen évközben, a foglalkozásainkon is a gyermekek olyan alkotói folyamatban vesznek részt, ami megváltoztatja látásmódjukat, kibontakoztatja egyéniségüket és növeli önbizalmukat! Egy egész héten át vezetjük őket egy kalandos úton, ahol a vászonra festés mellett kipróbálhatnak több művészeti technikát, készítenek saját tárgyakat és festményeket, tervezhetnek, játszanak, alkotnak és közben megismerik egymást és önmagukat. Az élménytábor végén pedig kiállítás és kisebb bemutató keretében a szülők és minden érdeklődő megnézheti, mit csináltak a gyerkőcök ezen a héten.
Alsó korhatár: 9 év (ha rendszeresen jársz Kisecsetre, vagy mindened az alkotás, akkor korkedvezménnyel 8 év 😉 )
Részvételi díj: 37.000 Ft/ fő
Testvérkedvezmény: 69.000 Ft/pár
Amely tartalmazza az ebédet, és napközben gyümölcsöt, sós és édes kekszet és innivalónak víz és szörp fogyasztását. A gyermekek az alkotótábor végén hazavihetnek két saját készítésű vászonfestményt, egy textil táskát, egy mappát és füzetet, amelyeket maguk díszítenek, illetve természetesen minden rajzukat és alkotásukat.
A létszám korlátozott!
Jelentkezni a Munkácsy Mihály Művelődési Ház recepcióján kell SZEMÉLYESEN!
Előleg: 20.000 Ft/fő, amelyet az MMMH közönségszolgálatánál kell befizetni készpénzben a jelentkezési lap kitöltésekor. A fennmaradó összeget a tábor első napján a helyszínen készpénzben kell fizetni.
Lemondási feltételek: lemondás esetén az előleg június 7-ig visszajár, június 8-tól az előleget nem áll módunkban visszafizetni.