Kisecset: Erdei mese

2019. március 2. 10:00 Munkácsy Mihály Művelődési Ház

Az erdei mese egy kislányról szól, aki nem szeretne felnőni, mert ő tudja, hogy a felnőttek világában kevesebb a mese, a móka, a játék és a csoda, ezért úgy döntött, gyermek marad örökké! De vajon létezik-e út, amely nem a szürke felnőtté váláshoz vezet? Mi már tudjuk a választ és talán Ti is! A piros kapucnis kislány és barátja, a róka megfestése közben együtt megkeressük az utat, hogy a képre tekintve mindig emlékezzünk a varázslatra, ami által még a felnőttekben is felébred az elfeledett gyermeki lelkük. A Képfestők csapata, Endrődy Orsolya és Kiss Mónika várja a 6-12 éves gyerkőcöket, hogy segítségükkel két óra alatt egy mesebeli festményt alkossanak.

Ha a te gyermeked is szeret rajzolni és alkotni, akkor itt a helye, hogy kipróbálja, milyen betölteni egy 40×50-es vásznat és elkészíteni egy igazi festményt.

Az esemény 2-2,5 órát vesz igénybe, a festéshez minden eszközről gondoskodunk!

Részvételi díj: 6.500 Ft/ fő

További információ : kepfestok01@gmail.com

Előzetes bejelentkezés szükséges, a regisztrációhoz jelentkezési lapot kell kitölteni! A JELENTKEZÉSI LAP megtalálható a Képfestők facebook oldalán:  https://www.facebook.com/ kepfestok/ vagy kérhető e-mailben! A létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mielőbb jelezd feléjük!

Helyszín: MMMH

Hirdetés