Elképesztő koreográfiák, pompon és csillogás a színpadon

 

A Gyémántkút Kulturális Egyesület évzárójára került sor tegnap este, melyen öt mazsorettcsoport mutatta meg tudását. Papp Edit, az egyesület vezetője köszöntve a megjelenteket kiemelte, hogy immár rendhagyóvá vált a Mazsorett Gála, melyen idén is közreműködött a Grossturwaller Musikanten.

Elek Sándor polgármester megköszönte, hogy a lányok idén is öregbítették a versenyeken Törökbálint hírnevét, illetve egy-egy csokor virágot adott át az egyesület felkészítőinek.

Az egyesület Gyémánt, Smaragd, Gyöngyszem, Tigrisszem és Zafír csoportjai idén is eredményes évet tudhatnak maguk mögött, több alkalommal szereztek bronz, ezüst, arany és kiemelt arany oklevelet, valamint számos különdíjat az országos fesztiválokon. A kitartó munkával, méltán megérdemelt érmeket idén is Elek Sándor adta át a lányoknak.

Az est folyamán a szeptemberben alakult kezdő csoport kislányai is színpadra léptek, a gálára egy pomponos koreográfiával készültek. Színesítette a műsort a TSE Jump csapata is, a trambulinokon végzett fitneszbemutatót hatalmas tapssal jutalmazta a közönség.